Egyéb szolgáltatások

Hővisszanyerős szellőztetővel az allergia ellen!

Ne engedjen az allergiának, szellőztessen ablaknyitás nélkül!

A hővisszanyerős szellőztető rendszer egy olyan szerkezet, amely hőveszteség nélkül biztosítja otthonában a friss levegőt, ráadásul zárt ablakok mellett. A gépezet kivonja otthonából az elhasznált, párás levegőt, ami helyére kintről érkező, szűrt és tiszta oxigén érkezik. Az új építésű családi házak, lakások manapság már minőségi nyílászárókkal, műanyag ajtókkal és ablakokkal vannak ellátva, amik hatékony szigetelést biztosítanak. Ebből adódóan a hő nem tud távozni az épületből, viszont a pára sem, ezért is fontos a hővisszanyerős szellőztető megléte. Ha folyamatosan párás marad a levegő otthonában, akkor az könnyen vezethet penészedéshez. Egészsége, illetve háza, lakása védelmében, így mindenképp megéri fontolóra venni egy hővisszanyerős szellőztető rendszer kiépítését.

Hővisszanyerős szellőztetővel a hő marad, a pára és az elhasznált levegő távozik!

A hővisszanyerős szellőztető rendszer elsősorban azokból a helységekből szívja el a levegőt, ahol sok pára keletkezik (konyha, fürdőszoba stb.). Az elhasznált levegő a légcsatorna hálózaton keresztül távozik, ami során elősegíti a beérkező friss levegő melegítését. Ezáltal a lakóhelységek (hálószoba, nappali, gyerekszoba stb.) megfelelő minőségű és hőmérsékletű oxigénnel lesznek feltöltve.

A gépezet a szellőztetőgépből és az ehhez csatlakozó szellőztetőcsövekből, légszelepekből és elosztódobozokból épül fel.

A Klímagyár kínálatában centralizált és decentralizált kialakítású hővisszanyerős szellőztető rendszerek is megtalálhatók.

Bővebb információért a hővisszanyerős szellőztetőkkel kapcsolatban látogasson el a Klímagyár weboldalára!