Egyéb szolgáltatások

Válassza az ollós emelő bérlést, és dolgozzon biztonságosan!

Az ollós emelő bérlés azoknak ajánlott, akik még nem biztosak abban, hogy szükségük lenne hosszú távon egy emelőre. Mégis az alkalmi munkákat valahogy el kell végezni.

Vannak karos- és ollós személyemelők. Ezek között természetesen van különbség

Az ollós személyemelő kizárólag függőleges irányba képes mozogni. Tökéletes lehet festéshez, klímabeszereléshez, javításhoz, tisztításhoz. Egyszerű kezelni.

Természetesen mindenképp javasolt elolvasni a használati utasítást. Annak érdekében, hogy biztonságban és egészségben végezzük el a munkát.

Ollós emelő bérlésekor azt is szemügyre kell venni, hogy hol van az elvégzendő munka. Kint vagy bent? A kinti munkálatokhoz ugyanis a dieseles ollós emelő bérlését ajánljuk. A dieseles ollós személyemelő mindenféle talajon képes mozogni. Strapabíró és megbízható. Benti munkálatokra pedig inkább a csendes, nyomot nem hagyó elektromos ollós személyemelőket ajánljuk.

Amikor ollós emelő bérlésre adjuk a fejünket, nézzük meg azok munkamagasságát is és az alapján döntsünk. Ne utólag derüljön ki, hogy hiányzik még pár méter.

Nézzen szét az ollosemelogep.hu honlapján és kérjen ajánlatot még ma. Az árak függnek a motor típusától és a munkamagasságtól is.